Tellas Venner

I Tella vægter vi tæt samarbejde med andre aktører højt for at optimere arbejdet med integration af flygtninge, hvor vi supplerer hinanden og derved opnår en dyb og nuanceret forankring af hvert enkelt menneske i deres nye tilværelse i Danmark. Vi har erfaret, at det bedst mulige resultat opnås i tæt samarbejde med en række fagspecialister inden for diverse sektorer. Den holistiske tilgang er vigtig for os også i denne sammenhæng. Vi er specialister på hver vores område, og særligt i det gode samarbejde skabes solide og langtidsholdbare løsninger, der rækker ud i samfundet på mange niveauer. Vi sætter nemlig det ambitiøse mål at være frontløbere inden for integrationsområdet ved at producere den viden, der skaber morgendagens tilgang til integrationen i dag.

Her er der nogle eksempler på de forskellige aktører og organisationer, som er nære venner af Tella Consultants i form af tæt samarbejde, kortere/længere forløb eller enkelte opgaver.

Udtalelser fra Tellas venner

Tella Consultants yder en professionel og tillidsfuld tolkebistand, hvor tryghed såvel for borgeren og for mig er prioriteret højt. Derudover er det aldrig en udfordring at flytte en tid eller bestille en akut tolkning. Tella Consultants yder en service i topklasse
Sobana Vignarajah, Jobkonsulent/socialrådgiver hos Integrationsteamet, Silkeborg Kommune
Restart har haft et samarbejde med Tella i snart 3 år. Tella har altid været der når behovet opstod. Tella har altid ydet en professionel, engageret og ikke mindst loyal opgaveløsning. Tella kan varmt anbefales til dem der måtte have behov for det.
Erkan Korkmaz, RESTART-mentor
Når Tella Consultants støtter en person, bliver vedkommende topmotiveret for at komme videre med sit liv. Vi ser en gejst, som er helt essentiel for at vi kan ansætte flygtninge og give dem en god første arbejdsplads i Danmark. Derfor giver det så god mening, at vi overtager mange af de borgere, som Tella har været mentor for, og nu er de en del af vores faste personalestab.
Hakan Tosun, Adm. Direktør i NeedHelp.nu
Tella consultants leverer et stykke professionelt arbejde med dygtige og kompetente tolke. De har fokus på god service, forståelse samt hurtig tilbagevendelse af tolkeopgaver.
Claus Storck Birkholm-Falshøj, Virksomhedskonsulent i Jobkompagniet, Silkeborg Kommune